Monday, August 31, 2015

Selamat Hari Kebangsaan Malaysiaku...

Ahad, 30 Ogos 2015

Salam.

Hari ini Malaysia menyambut ulang tahun kemerdekaan yang ke 58. Tapi setelah penyelarasan dibuat, maka kerajaan menetapkan bahawa tahun ini tiada lagi sambutan ulangtahun. Ianya ditukar kepada sambutan Hari kebangsaan tahunan.

Dengan Tema 'Sehati Sejiwa' , maka diharapkan negara kita ini akan terus maju walaupon mengharungi cabaran yang sungguh besar.

Ayuh semua. MERDEKA>>>MERDEKA>>MERDEKA>>>.....

3 comments:

Heather White said...

Hello, Saya Puan Heather Putih, syarikat pinjaman pinjaman peribadi. Kami sedang dan pakar dalam memberikan yang akhir pinjaman tahun ini, pinjaman Krismas, tahun pinjaman baru untuk anda untuk membayar apa-apa pinjaman koperasi yang anda sedang berada di sekarang kita memberikan pinjaman peluang seumur hidup untuk anda untuk membayar bil-bil anda dan hutang peribadi dan memiliki perniagaan anda. pinjaman diberi kepada individu dan syarikat pada kadar faedah yang sangat rendah sebanyak 2%. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel: (qualityloanfirms@asia.com)
(heatherwhiteloanltd@gmail.com). Datang dan perbezaan pengalaman dalam perkhidmatan kami.

Zenith Loan said...

Hello,
Adakah anda memerlukan pinjaman dengan segera untuk menyelesaikan hutang anda atau anda memerlukan pinjaman modal bagi meningkatkan perniagaan anda?
anda telah ditolak oleh
Bank-Bank dan lain-lain agensi kewangan?
Adakah anda memerlukan jaminan Bank?
Adakah anda memerlukan pinjaman penyatuan atau gadai janji?
Cari lagi kerana kami di sini agar semua masalah kewangan anda dengan perkara yang sebelum ini. Kita pinjaman dana keluar kepada individu
memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit bad atau memerlukan wang
untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan pada kadar 2%. Saya ingin menggunakan medium untuk memaklumkan kepada anda bahawa kami menyebabkan boleh dipercayai dan bantuan waris ini dan akan bersedia untuk menawarkan pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel: zenithloanlimited@gmail.com

Jaanu Sunny said...

Chandigarh Escorts Service

Call Girls in Chandigarh